Sport

Ozljeda

Del Piero propušta kraj sezone?

Del Piero propušta kraj sezone?

Del Piero je na nosilima iznesen s travnjaka

Sezona je, čini se, gotova za Juventusovu ikonu Alessandra Del Piera, nakon što se karizmatični napadač "stare dame" s vriskom srušio na travnjak tijekom trening-utakmice sa suigračima.

Bolni jauk začuo se tijekom treninga Juventusovih nogometaša nakon čega je kapetan momčadi ostao ležati držeći se za natučeni dio noge odmah iznad lijevog koljena. Udarac mu je tijekom driblinga zadao Tiago, a cijela je situacija poprilično zabrinula trenera Cira Ferraru i medicinsko osoblje kluba.

Del Piero je na nosilima iznesen s travnjaka, a premda još službene potvrde nema, vjeruje se da će kapetan propustiti nedjeljno gostovanje pretposljednjeg, 37. kola talijanskog prvenstva u Sieni protiv istoimenih domaćina. Pod znakom pitanja je i i susret posljednjeg kola u kojem najjača torinska nogometna momčad dočekuje Lazio.

Juventus je u grčevitoj borbi za direktan plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Nalaze se na trećem mjestu ljestvice Serije A, posljednjem koja im jamči nastup među nogometnom klupskom elitom. Na krilima svojih uspjeha, ali i sedam uzastopnih Juveovih utakmica bez pobjede, Fiorentinini nogometaši sada im opasno prijete tek bod (68-67) udaljeni od željenog trećeg mjesta.


Reci što misliš!