Sport

Nogomet, Liga Prvaka

Drogba u TV kameru: Sudac je sramota!

Drogba u TV kameru: Sudac je sramota!

Sudac počastio Barcu finalom

Bjelokošćanski napadač Chelseaja Didier Drogba zaradio je žuti karton u uzvratnoj polufinalnoj utakmici protiv Barcelone na Stamford Bridgeu (1-1) nakon posljednjeg sučevog zvižduka.

Uz Andreasa Iniestu, strijelca izjednačujućeg pogotka za Barcelonu u trećoj minuti sudačke nadoknade, koji je španjolskog predstavnika odveo u Rim, u finale protiv Manchester Unieda, središnja figura dvoboja na Stamford Bridgeu bio je norveški sudac Tom Henning Øvrebø, koji je komotno mogao u nekoliko navrata dosuditi jedanaesterac za domaćine pri njihovom vodstvu 1-0, a u jednoj situaciji u drugom poluvremenu, nakon Piqueovog igranja rukom, to je morao učiniti, ali nije!

Drogba je igrao do 72. minute, kada ga je Guus Hiddink povukao s terena. Svojim je gestikulacijama davao do znanja koliko je nezadovoljan odlukom svog trenera.

No, pravi šou je Drogba sačuvao za san kraj. Točnije, nakon što je Øvrebø već označio završetak dvoboja. Drogba je potpuno izgubio kontrolu te žestoko i neprekidno prigovarao norveškom sucu. Jedino Øvrebø i njegovi pomoćnici mogu znati što je Drogba sve sasuo sucu.

No, nakon što su ga zaštitari i njegov trener nekako uspjeli odvojiti od suca, koji je Drogbi pokazao samo žuti karton, stasiti je centarfor nastavio ''ludilo'' prema TV kameri, urličući:

- Sudac je blamaža, sudac je sramota!

Reci što misliš!