Sport

Nogomet

Juventus prati Rakitića, Srnu i Petrića

Juventus prati Rakitića, Srnu i Petrića

Ime Mladena Petrića nije prvi put spomenuto u kontekstu pojačanja Juventusa

Juventus se ne zadovoljava samo dolaskom Xabija Alonsa u svoje redove. Čini se da stara dama želi složiti momčad koja će ju vratiti na staze stare slave, a u tome bi im trebali pomoći hrvatski reprezentativci Ivan Rakitić, Darijo Srna i Mladen Petrić, javlja sportal.hr .

Najizglednijim se čini dolazak najmlađeg. Trenutačna cijena Ivana Rakitića je oko 12 milijuna eura, ali čini se da to ne bi zadovoljilo čelnike Schalkea jer će pet milijuna od budućeg transfera našeg igrača morati dati njegovom bivšem klubu Baselu. Cijena bi stoga mogla narasti na 15 milijuna eura, a da interes uistinu postoji, najbolje govori činjenica da bi utakmici u Klagenfurtu protiv Poljaka trebali prisustvovati skauti torinskog velikana.

Ime Mladena Petrića nije prvi put spomenuto u kontekstu pojačanja Juventusa. Odlična sezona u Dortmundu i zabijanje ključnih pogodaka za žuto-crne zapeli su već u siječnju čelnicima stare dame, ali odšteta od 20 milijuna koju traži Petrićev poslodavac prevelika je i za moćni Juve.

Posljednji iz spomenute trojke je Darijo Srna koji je odličnim igrama na Euru još više digao svoju ionako visoku cijenu, a uz interes Torineza, za usluge našeg reprezentativca zainteresirani su i u Romi.


Reci što misliš!