Sport

Košarka, A-1 Liga za prvaka

Protiv Svjetlosti odraditi kvalitetan trening

Protiv Svjetlosti odraditi kvalitetan trening

Za razliku od Dubrave, Brođani nisu uspjeli čak ni priprijetiti niti jednoj od momčadi sa vrha tablice

Momčad Zadra danas u 12. kolu Lige za prvaka gostuje u Slavonskom brodu protiv Svjetlosti. Zadrani su u Slavonski brod otputovali bez Johnsona (obiteljski razlozi) i mladoga Šarlije, za kojeg je trener Petrović prosudio da neće biti potreban na utakmici u Slavonskom Brodu.

Zadar se vratio na pobjedničke staze. Nakon dva neugodna poraza od Cibone i Hemofarma, momčad trenera Petrovića sad ima tri pobjede u nizu te danas igra sa posljednjom momčadi na tablici u Ligi za prvaka, u utakmici u kojoj pobjeda u niti jednom pogledu nebi trebala dolaziti u pitanje.

U Slavonski Brod sa momčadi nisu otputovali Johnson i Šarlija, što govori o tome da je utakmica u Brodu samo jači trening pred bitan dvoboj sa Splitom, koji je na rasporedu za samo dva dana.

Cilj trenera Petrovića je jasan: Protiv Slavonskog Broda se što manje umoriti te kao i protiv Dubrave iskoristiti tu utakmicu za odmaranje pojedinaca, kao i za razigravanje onih koji će biti bitni za rotacije protiv Splita.

Svjetlost kao i Dubrava spada u krug momčadi kojima je samo sudjelovanje u Ligi za prvaka nagrada, ali za razliku od Dubrave, Brođani nisu uspjeli čak ni priprijetiti niti jednoj od momčadi sa vrha tablice.

Kroz Slavonski brod su bez većih problema prošli Cibona, Split, Cedevita i Zagreb. Jedinu pobjedu u Ligi za prvaka Brođani su ostvarili protiv Šibenika u Slavonskom Brodu i to nakon čak dva produžetka, što je i reala mogućnost ove momčadi, koja Zadru u ovom trenutku ne može pružiti ništa više od malo jačeg treninga.

Poslušajte kratku izjvu Pankracija Baraća s kojim je razgovarao novinar Novog Radija, Valentino Matešić:



Utakmica Svjetlosti i Zadra na rasporedu je večeras s početkom u 18.00 sati.


Reci što misliš!