Sport

Odbojka

Odbojkaši Zadra i Gorana domaćini Bergu, odbojkašice u Dubrovniku

Odbojkaši Zadra i Gorana domaćini Bergu, odbojkašice u Dubrovniku

Svoje natjecanje u Prvoj B muškoj odbojkaškoj ligi ovoga vikenda okončat će odbojkaši Zadra i Gorana iz Bibinja dok će na to još malo pričekati odbojkašice Zadra.

Odbojkaši Zadra koji se nalaze na četvrtoj poziciji ugostit će danas poslijepodne u 17 i 30 na Višnjiku momčad Berga iz Vukovara . Zadrani su u svakom slučaju favoriti i nadaju se pobjedi s kojom bi stavili točku na "i" za njih vrlo uspješne sezone. Momci trenera Marina Masnića nastupit će u kompletnom sastavu te je to razlog više da se nadamo njihovoj novoj pobjedi kojom će potvrditi svoje ovogodišnje četvrto osvojeno mjesto.

Za razliku od njih odbojkaši Gorana svoj susret, ali zaostalog 15. kola odigrat će sutra. Protivnik će im biti također Berg. Novi bodovi Bibinjaca na bi trebali doći u pitanje i nakon toga im ostaje čekati da vide hoće li se dogodine Prva A liga širiti i hoće li im drugo osvojeno mjesto biti dostatno za ulazak u najviši rang. Sutrašnji dvoboj Gorana i Berga počinje u 15 sati.

Odbojkašice Zadra koje odlično igraju u posljednje vrijeme danas gostuju kod najlošije momčadi prvenstva ekipe Nove Mokošice. S novom pobjedom Zadranke bi još više učvrstile svoju odličnu treću poziciju tako da ih ona jedino i zanima. Početak dvoboja je u 18 sati.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti