Sport

Serie A

Milan nudi 30 milijuna eura za Drogbu

Milan nudi 30 milijuna eura za Drogbu

Predsjednik Silvio Berlusconi želi Kaki dodati još jednog čarobnjaka, Drogbu

Prema izvještajima talijanskog sportskog lista 'Tuttosporta', Milan je spreman ponuditi 30 milijuna eura za usluge ponajboljeg napadača današnjice, Chelseaevog Didiera Drogbu.

Nakon niza ozljeda koje muče Ronalda, Rossoneri su odlučni u svojoj namjeri da dovedu jednog prvoklasnog napadača kao pojačanje za sljedeću sezonu.ž

Predsjednik Silvio Berlusconi želi, kako kaže, 'ponajboljem napadaču budućnosti' Patu, te najboljem igraču godine, Kaki, dodati još jednog čarobnjaka, Drogbu.

Prema posljednjim informacijama, Milan je spreman ponuditi 30 milijuna eura za usluge Drogbe, koji se uistinu u zadnje vrijeme dosta povezivao s svjetskim prvacima. Drogba je u zadnje vrijeme najviše pokazivao nezadovoljstvo odlaskom Mourinha, a i njegova izjava da želi novi izazov, koju je doduše opovrgnuo u više navrata tvrdeći da je prezadovoljan u Chelseau i da želi odraditi svoj ugovor do kraja, je poprilično uznemirila upravu viceprvaka Engleske.

Tu je i sadašnja ozljeda, koja je popraćena neodlučnošću da li izvesti operaciju ili ne, što sve više pokazuje da obje strane možda i nisu tako zadovoljne.

Znajući Chelsea, teško da će ga pustiti prije kraja ugovora, a i kad bi bili primorani na to, cijena robusnog napadača sigurno ne bi bila 30 milijuna uura, koliko Milan trenutno nudi.


Reci što misliš!