Sport

Košarka, ABA Liga

Naglić: Pobjedu smo zaradili obranom

Naglić: Pobjedu smo zaradili obranom
Zadar/ Zvonko Kucelin

Košarkaši Zadra su s rezultatom 80-62 nadigrali Mornar iz Bara i tako se odlijepili s dna ljestvice prepustivši ga svome protivniku

Bila je to prva pobjeda Aramisa Naglića u ABA Ligi na klupi Zadra, a sve je zasluge pripisao svojim igračima unatoč primjetnoj nervozi:

- Pobjedu smo zaradili obranom, koja je bila na nivou kakvom želimo. Moram čestitati igračima na trudu, nervoza je bila primjetna, ali i očekivana s obzirom na mladost većine mojih igrača. Mogli smo i ranije zaključiti utakmicu, ali je bilo nekoliko loših reakcija koje su plod neiskustva. Imali smo petoricu dvocifrenih igrača, nadskakali smo suparnika i ubilježili više asistencija od njih i to je bio ključni preduvjet pobjede. Hvala publici na pozitivnoj atmosferi, bilo je lijepo igrati u pravom košarkaškom ambijentu.

Među zaslužnijima za sinoćnju pobjedu bio je Lovro Mazalin:

- Jako važna utakmica i za nas i za njih. Pokazali smo karakter i izvukli jako važnu pobjedu. Čestitao bih ekipi, pokazali smo veliku borbenost i zasluženo slavili. Jako sam sretan zbog ove pobjede, ali ne smijemo stati na ovome jer imamo pred sobom još dosta važnih utakmica.

Rezultati by SofaScore


Reci što misliš!

  Vezane vijesti