Sport

košarka

Tornado poziva na humanitarno gledanje utakmice Zadra i Cibone u legendarne Jazine

Tornado poziva na humanitarno gledanje utakmice Zadra i Cibone u legendarne Jazine

Udruga navijača Tornado Zadar poziva navijače KK Zadar i sve sugrađane kojima je stalo do Zadra i njihova kluba na humanitarno gledanje košarkaške utakmice između KK Zadar i KK Cibone, u srijedu 1. ožujka s početkom u 18 sati u legendarne Jazine.

Utakmica će se gledati na velikom video zidu, a cijena ulaznice je 9 kuna od čega sav prihod ide za lijećenje teško bolesne Anđele Piplović.

Priopćenje UN Tornado Zadar prenosimo u cjelosti.

Riba već užasno smrdi, voda je došla do grla, stanje je alarmantno. Puno loših fraza,ali samo jedan potez: moramo se izboriti za svoj klub, moramo se izboriti za pošten, transparentan i funkcionalan KK Zadar.

Zato pozivamo Vas, građane grada Zadra, navijače i simpatizere kluba, na gledanje utakmice KK Zadar - KK Cibona (1.3.2017. u 18:00 h), ali ne na Višnjiku, već u Jazinama. Tamo gdje je priča o košarkaškom velikanu najljepše pričana, neka tamo priča o borbi za povratak te veličine i počne.

Ovim potezom pokazat ćemo da imamo viši cilj, da za njega stojimo svi zajedno i da imamo ozbiljnu namjeru riješiti dugogodišnju agoniju KK Zadar. Ovo nije okretanje leđa KK Zadar, ovo je borba protiv rezultatskog i upravljačkog kaosa u klubu.

Ovo je borba za naš klub, naš grad i bolje društvo!

Sav prihod od ulaznica bit će iskorišten za pomoć našoj sugrađanki Anđeli Piplović oboljeloj od Rettovog sindroma.

MI SMO ZADRANI, ZADAR JE NAŠ!

Ulaznice po cijeni od 9 kuna od subote 25. veljače se mogu kupiti u kafićima: CB Mala Vala (Relja), CB Nita (Bulevar), CB In (Voštarnica), CB Melada (Deša na Meladi), CB Dišpet (Varoš), CB Kult (Varoš), CB Avangard (Smiljevac), CB Liberty (Bili brig), CB Geny (Plovanija) i CB Osmica (Privlaka).


Reci što misliš!