Sport

#zavišicilj

U prepunim legendarnim Jazinama održano humanitarno gledanje utakmice Zadra i Cibone

Udruga navijača Tornado Zadar organizirala je u prepunoj legendarnoj dvorani Jazine na video zidu humanitarno gledanje utakmice 24. kola ABA lige između košarkaša Zadra i Cibone. Pogledajte to ludilo u video uratcima našeg Marka Bušljete.

Humanitarno gledanje je prosvjed navijača Zadra protiv trenutačne, po sudu Tornada nesposobne uprave i njihova načina vođenja voljenog kluba koji je spao na niske grane i u kojem je situacija svakim danom sve gora.

Gledanje je organizirano i s humanitarnim ciljem, te će sav prihod od ulaznica koje su se prodavale po cijeni od 9 kuna ići za liječenje naša mlade i teško bolesne sugrađanke, Anđele Piplović.

Malo prije 18 sati u dvorani u Jazinama je oko 2 tisuće navijača, a legendarna dvorana se i dalje punila te je na koncu bila puna kao šipak. Emocije su se mogle opipati, udisati i gledati a svi prisutni su ponovo, a oni mlađi po prvi put osjetili taj nevjerojatni duh i energiju legendarnih Jazina. Svi unutar dvorane su se sigurno u nekom trenutku zapitali što bi bilo i kako bi zadnjih 9 sezona KK Zadra izledalo da se ostalo igrati u ovom hramu košarke.

Djelić atmosfere pogledajte u video uratcima koje smo uživo objavljivali na našoj Facebook stranici.

Volin te Zadre moj

Ludilo u legendarnim Jazinama

Oči boje lavande

Navijanje prepunih Jazina

Završnica utakmice i pobjeda 85-84, Tornado: Uprava odlazi!

Doček igrača i ludilo u legendarnim Jazinama


Reci što misliš!