Sport

Zanimljiv odnos

Mourinho Őzilu: Baš si plačljivko, ne trebamo te!

Mourinho Őzilu: Baš si plačljivko, ne trebamo te!

Veznjak Arsenala Mesut Özil objavio je autobiografiju, te je iznio detalje jednog sukoba na poluvremenu sa sadašnjim trenerom Manchester Uniteda Joseom Moruinhom

Njemački reprezentativac proveo je tri sezone s Mourinhom na Santigao Bernabeu, a za to vrijeme je osvojio La Ligu i Kup kralja.

Međutim, Özilova radna etika i doprinos momčadi bili su ispitivani od strane Portugalca za vrijeme jednog poluvremena, a Arsenalov veznjak ljutito je odvratio tadašnjem treneru.

"Mourinho je vrištao na mene 'Misliš da su dva dodavanja dovoljna? Misliš da si predobar da uđeš u duel? Misliš da si toliko dobar da možeš igrati na 50%? Znaš li kako izgleda kada ti ideš u duel? Dopusti da ti pokažem.' Tada je digao ruke prema licu, napučio usne i na prstima počeo skakutati po svlačionici", napisao je Nijemac u knjizi "Čarolija igre".

"Puknuo sam i izderao se na njega da može sam izaći teren i igrati, te sam skinuo dres i bacio mu ga pred noge. Rekao sam mu da ga navuče i izađe sam na teren."

"Mourinho se samo smijao, a onda je odjednom povisio ton: Zar već odustaješ? Baš si kukavica! Što želiš učiniti? Otići pod topli tuš i oprati kosu? Želi biti sam? Ili radije želiš pokazati suigračima, navijačima i meni što možeš učiniti? Ma znaš što Mesute, zašto ne bi počeo plakati! Baš si plačljivko, idi pod tuš, ne trebamo te!"

"Zgrabio sam ručnik i prošao pored njega prema tušu bez da sam mu rekao ijednu riječ.

"Poslije sam se zbog svog ponašanja ispričao kapetanu Ramosu i ostatku momčadi."

Goal.com/eZd


Reci što misliš!