Sport

Nogomet, Premiership

Bilić: Ovu sezonu smatram sjajnom za sebe i za klub

Bilić: Ovu sezonu smatram sjajnom za sebe i za klub
AP Images

Slaven Bilić u utakmicu s Chelseajem ulazi s devete prvenstvene poziciji, a iako je klub imao iznimno loš ulazak u sezonu, nakon odlaska Dimitrija Payeta u siječnju, čini se da sve sjeda na svoje mjesto

"Doma se pretvarate da je sve u redu jer ne želite da to našteti vašoj obitelji. Ali iznutra patite. To nije tip posla kojega možete ostaviti u uredu i otići kući," rekao je trener West Hama Slaven Bilić u razgovoru za engleske medije pa je naglasio zbog čega ipak smatra da ima sjajnu sezonu iza sebe.

"Ovu sezonu smatram sjajnom za sebe i za klub jer smo iskusili puno negativnosti, pozitivnih stvari, ali - uglavnom - puno novih stvari."

"Bio sam izbornik Hrvatske i trener Bešiktaša, gdje je pritisak veći nego ovdje. Navikao sam na ovaj posao. Ali je li bilo teško? Da, još uvijek je. Ali znate kako govore: 'Što te ne ubije, ojača te'."

"Ne želimo započeti iduću sezonu kao što smo ovu. Jesam li uživao u rujnu? Ne, naravno da nisam. Kao ni u listopadu. Ali ne bih to promijenio. Promijenio bih rujan i listopad, no nakon toga, kad se uspiješ izvući, iskustvo je neprocjenjivo," zaključio je Bilić.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!