Sport

Nogomet, Liga prvaka

Ramos: Čekao sam da bude zeznuto da zabijem

Ramos: Čekao sam da bude zeznuto da zabijem
EXPA/PIXSELL

Bila je ovo moja 100. utakmica u Ligi prvaka i čekao sam da bude zeznuto da zabijem, rekao je junak Reala Sergio Ramos koji je zabio dva gola u pobjedi 3:1 kod Napolija kojom su kraljevi potvrdili četvrtfinale Lige prvaka

"Nije bilo lako, ali prošli smo kroz ovo zajedno. Da znamo formulu, sve bi bilo lakše. Ponekad stvari ne idu kako ste zamislili. To se vidjelo u prvom poluvremenu. Možemo biti zadovoljni, ali nećemo zaboraviti greške koje smo napravili", zaključio je Ramos.

Trenera kraljeva Zinedine Zidane nije bio zadovoljan kako je njegova momčad ušla u utakmicu.

"Patili smo u prvom poluvremenu jer nismo ušli dobro u utakmicu, za razliku od Napolija. Preuzeli su inicijativu, dok smo se mi orijentirali na kontre. Ne možemo uvijek igrati dobro, moramo se fokusirati na dobre stvari", rekao je Zidane pa dodao:

"Mislim da nismo bili sretniji, sreća ne postoji u nogometu. Rezultat 3:1 govori sam za sebe, razliku je napravila kvaliteta."

Trener Napolija Maurizio Sarri hvalio je junaka Reala Sergija Ramosa:

"On je svjetska klasa u takvim situacijama, zabije sedam ili osam takvih svake sezone, a takva se situacija uvijek može dogoditi"; rekao je Sarri pa dodao:

"Igrali smo dobrih 55 minuta, dali sve od sebe, ali za takav tempo treba još više entuzijazma, a i golovi su nas 'ubili'. Nismo bili daleko, dominirali smo protiv najbolje momčadi svijeta 55 minuta. Ako narastemo, onda se možemo boriti na tom nivou. Mlada smo momčad, ali pred nama je budućnost. Posljednji korak je najteži, ali imam osjećaj da ga možemo napraviti."


Reci što misliš!