Sport

Nogomet, Europska liga

Mourinho: Ne mogu vjerovati da ćemo igrati na takvom terenu u Rostovu

Mourinho: Ne mogu vjerovati da ćemo igrati na takvom terenu u Rostovu
Tim Goode/Press Association/PIXSELL

Manchester United sutra od 19 sati u Rusiji igra prvu utakmicu osmine finale Europske lige protiv Rostova

Da gostovanje u Rostovu nikako neće biti lagana šetnja za igrače Jose Mourinha govori i činjenica da je tamo pao i veliki Bayern, a da stvari budu gore za Portugalčevu momčad - travnjak na kojem će se sutra igrati u užasnom je stanju.

“I dalje mi je teško povjerovati da ćemo igrati. Znam što moramo, ali ne mogu vjerovati da ćemo igrati na takvom terenu, ako se to i može nazvati terenom”, rekao je Mourinho i nastavio:

“Sada moram razmisliti tko će igrati jer sam očekivao teren na kojem se može igrati. Ljetos u Kini na sličnom terenu Manchester City i mi odlučili smo da nećemo igrati. Ali izgleda da sada moramo.”

Rekao je Mourinho da je o svemu pokušao upozoriti i UEFA-inog čovjeka no njegovog odgovor ga nije zadovoljio:

“Kada sam mu rekao o problemu, rekao mi je da su igrači osigurani i da ako se nešto dogodi, neće biti problema.”

Manchesteru mjesto koje vodi direktno u Ligu prvaku bježi šest bodova te je za očekivati kako će Mourinhova momčad ozbiljno shvatiti ovo natjecanje u kojem je nastup u Ligi prvaka prva nagrada.

Podsjetimo i kako je Ibrahimović od engleskog nogometnog saveza (FA) dobio kaznu od tri utakmice neigranja, ali prije početka te kazne odigrat će utakmicu u Rostovu.

Dodajmo i kako je samo 238 navijača Manchestera otišlo na ovaj dalek put kako bi bodrili svoju momčad, a mančesterski klub im je izašao u susret s obećanjem da će im platiti ruske vize.

Goal.com/eZd


Reci što misliš!