Sport

Novopečeni reprezentativac

Livaković: Zbog mene je Dinamov dres u Zadru tražena roba

Livaković: Zbog mene je Dinamov dres u Zadru tražena roba
Igor Kralj/PIXSELL

Dominik Livaković jedan je od trojice igrača Dinama koji su dobili poziv u reprezentaciju za sudare s Ukrajinom i Estonijom

Dosadašnji golman U21 reprezentacije sasvim je opravdano u statusu trećeg vratara kockastih zamijenio Ivana Vargića, koji ove sezone u Laziju nema ni minutu nastupa.

"Hajduk protiv Rijeke može do boda, mislim da ih čak može i pobijediti", rekao je Livaković.

Na početku sezone je zbog loma prsta bio treći, nekad čak i četvrti izbor u Dinamu. U međuvremenu je čvrsto prigrabio “jedinicu”, a dobit će i poziv izbornika za kvalifikacijsku utakmicu s Ukrajinom.

"Bit ću u reprezentaciji s prijateljem Subašićem. Zadarska golmanska škola", nasmijao se Livaković i nastavio:

"Sa Subom se čujem svaki tjedan nekoliko puta. Kad mi je bitno, on je uvijek tu sa svojim savjetima. Nisam još bio u Monte Carlu kod njega, nadam se da ću otići. Monaco se Subašićem na golu kod kuće pobijediti i izbaciti Man. City!"

Možda kad prijatelj Subašić preporuči čelnicima Monaca.

"Polako, još je to daleko", kaže Livaković, od kojega u rodnom Zadru traže Dinamove dresove.

"Otkad sam ja u Dinamu, porasla je potražnja. Ne samo za mojim dresovima već i drugih igrača. Svi moji prijatelju iz Zadra navijaju za Dinamo otkako sam ja u Maksimiru. Doduše, na ulicu još ne izlaze u tim dresovima, ali nadam se da će se to promijeniti", rekao je Livaković u razgovoru za Goal.com.


Reci što misliš!