Sport

Košarkaški klub Zadar

Ivan Marinković: Ostala mi je još jedna godina ugovora sa Zadrom, ali ne znam hoću li je odraditi

Ivan Marinković: Ostala mi je još jedna godina ugovora sa Zadrom, ali ne znam hoću li je odraditi
Igor Panevski / Karpoš Sokoli

Najbolji strijelac ABA Lige i startni centar Zadra, Ivan Marinković, u razgovoru se za "Alo!" osvrnuo na netom završen regularni dio sezone, te je pomalo tajnovito progovorio o planovima za budućnost

Prije svega se dotaknuo ostanka u ABA Ligi izborenog u posljednjem kolu protiv Union Olimpije:

- Najbitnije je da smo uspjeli ostvariti cilj i izboriti ostanak. Nije nam bilo lako, uz sve probleme koje smo imali tijekom sezone. Osobno sam zadovoljan igrom u ligaškom dijelu, naravno, moglo je još bolje. Zahvalio bih se suigračima i trenerima koji su mi pomogli da ostvarim ovakav rezultat.

O planovima za budućnost nije htio detaljno govoriti:

- Sada se maksimalno posvećujem završnici Prvenstva Hrvatske. Pokušat ćemo ostvariti što je moguće bolji rezultat. Ostala mi je još jedna godina ugovora sa Zadrom. Hoću li je odraditi ili ću potražiti drugu sredinu, još nisam odlučio. Vidjet ćemo kada se završi sezona.

Osjećaš li da si dobro prihvaćen u Zadru?

- Ma fenomenalno! I od kluba i od navijača, ljudi u čitavom gradu. Stvarno su sjajni prema meni od prvog dana. Zadar je najkošarkaškiji grad na Balkanu, što se može vidjeti i po posjeti na utakmicama. Prošle godine smo bili odmah iza Partizana, što je nevjerojatno za grad koji ima 100.000 stanovnika (75.000, Ivane. nap.ur). Što se života tiče, zasad stvarno uživam, najviše u moru i lijepom vremenu - poručio je Marinković za srpski Alo!

Izjava o mogućem napuštanju Zadra svakako će zabrinuti kako navijače, tako i vodstvo kluba, no svi se nadamo kako će ponajbolji klupski igrač ipak ostati još najmanje jednu sezonu...


Reci što misliš!

  Vezane vijesti