Sport

Košarka, FIBA Liga prvaka

Hrvoje Perić i Rok Stipčević odlični u četvrtfinalnim porazima svojih momčadi

Hrvoje Perić i Rok Stipčević odlični u četvrtfinalnim porazima svojih momčadi
reyer.it

Odigrani su prvi susreti četvrtfinala Fibine Lige prvaka, a u njima su zapažene uloge igrali Rok Stipčević i Hrvoje Perić, ali njihovim momčadima to nije bilo dovoljno za pobjedu

Sve ostaje otvoreno u dvoboju između Karsiyake i Venezije. Prvi susret u Turskoj završio je pobjedom Karsiyake 74:71 čime Talijani na svom terenu imaju dobru priliku napraviti preokret i izboriti prolaz.

U svakom slučaju dobar rezultat za Veneziju za što zasluge dobrim dijelom nosi i Hrvoje Perić koji je odigrao vrlo dobrih 26 minuta te za to vrijeme ubacio 16 poena (7/9 za dva, 1/1 za tri) čemu je dodao i četiri skoka.

Teži posao imat će Rok Stipčević sa Sassarijem nakon poraza kod Monaca 73:62. Monaco je jedan od glavnih kandidata za osvajanje titule, a to je potvrdio i u ovom dvoboju.

Stipčević je bio jedini raspoložen kod Sassarija koji osim njega nije imao nijednog dvoznamenkastog u svojim redovima. Hrvatski reprezentativac susret je završio s 32 minute na parketu i 17 ubačenih poena (4/6 za tricu) te šest podijeljenih asistencije.

Opširnije o košarkaškoj Ligi prvaka na portalu Sportnet.

Liga prvaka, četvrtfinale:

Banvit - Ludwigsburg 87:92
Asvel - Iberostar Tenerife 62:62
Pinar Karsiyaka - Venezia 74:71
Monaco - Dinamo Sassari 73:62


Reci što misliš!

  Vezane vijesti