Sport

ABA liga 2016/17 doigravanje

Mršić uoči Partizana: Idemo tamo kao da je 0-0

Mršić uoči Partizana: Idemo tamo kao da je 0-0
Marko Lukunić/PIXSELL

Košarkaši Cedevite u subotu bi mogli izbriti finale ABA lige. Naš je prvak u prvoj utakmici polufinala u Zagrebu svladao Partizan 83-76 i poveo 1-0, pa je Cedeviti potrebna još jedna pobjeda do finalnog nadmetanja

Nešto će se pitati i crno-bijele čiji je trener Aleksandar Džikić najavio da će se njegova momčad vratiti na treću odlučujuću utakmicu u Dom sportova.

"Mi stvarno volimo doći ovdje, vidimo se za 14 dana", rekao je nakon prve utakmice Džikić. Strateg Cedevite Veljko Mršić ozbiljno je shvatio ovo upozorenje:

"Očekujemo tvrdu i tešku utakmicu jer Patizan će u utakmicu ući maksimalno angažiran, a mi moramo odgovoriti isto tako. Ne smijemo razmišljati da imamo prednost 1-0 i da nam to bude u podsvijesti. To nam može biti prva greška koju možemo napraviti ako uđemo s tim razmišljanjima, idemo tamo kao da je 0-0", upozorio je Mršić.

Iako je u Domu sportova bila solidna podrška domaćinu, u Beogradu će biti puno žešće navijanje za Partizan. "Nije to problem", rekao je Cedevitin Luka Babić i dodao:

"Uvijek je gušt igrati u Pioniru pred navijačima Partizana. Znamo što nas čeka, a ono što je najvažnije ne smijemo reagirati na provokacije i moramo čekati svoju priliku te to iskoristiti što je bolje moguće", rekao je Babić.

Utakmica s Partizanom je u subotu u beogradskom Pioniru od 20 sati.
 


Reci što misliš!