Sport

Veliko srce

Luka Modrić i Vatreni pružili podršku teško oboljeloj nogometašici

Luka Modrić i Vatreni pružili podršku teško oboljeloj nogometašici

Hrvatska nogometna reprezentacija predvođena kapetanom Lukom Modrićem želi Martini Krog sretan rođendan, uspješnu operaciju i puno zdravlja u budućnosti

Martina Krog, studentica Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te igračica futsala u MNK Alumnusu i velikog nogometa u ŽNK Katarina Zrinski, 28. ožujka navršava 23 godine.

Rođena je bez desne ruke te cijeli život igra s protezom, a u jesen 2016. godine dijagnosticiran joj je karcinom debelog crijeva. Ubrzo je operirana te je započela liječenje kemoterapijom. Nažalost, prije mjesec dana utvrđeno je kako se bolest vratila te će ponovno biti operirana 30. ožujka ove godine.

Martina je rodom iz Hrvatskog zagorja, a nogomet joj je bio i ostao najveća ljubav. Velika je navijačica Real Madrida, za koji nastupaju Luka Modrić i Mateo Kovačić, te hrvatske reprezentacije, koja na njezin rođendan igra prijateljski susret s Estonijom u Tallinnu.

Kapetan Modrić Martinu je upoznao uoči kvalifikacijskog ogleda s Ukrajinom, a taj je trenutak obilježen i zajedničkom fotografijom (Martina je u tamnoj majici s Modrićeve lijeve strane).


Reci što misliš!