Sport

Problemi za Juventus

Mandžukić upitan za derbi protiv Napolija, Pjaca stigao u Rim

Mandžukić upitan za derbi protiv Napolija, Pjaca stigao u Rim
HNS

Nastavljaju se problemi s ozljedama hrvatskih reprezentativaca u redovima talijanskog prvaka Juventusa

Nakon Marka Pjace, koji će zbog teške ozljede koljena pauzirati više od šest mjeseci, problema s koljenom ima i Mario Mandžukić. Srećom, Mandžukićeva ozljeda nije tako strašna.

Napadač hrvatske vrsta vratio se u Torino nakon utakmice protiv Ukrajine s upalom u lijevom koljenu i upitno je hoće li zaigrati u nedjelju u derbiju protiv Napolija.

Mandžukić u četvrtak nije trenirao, a koliko je ozljeda teška doznat će se u petak nakon još jednog pregleda.

Trener talijanskog prvaka Massimiliano Allegri nije želio komentirati Mandžukićevu ozljedu. Međutim, sasvim je jasno kako ozljede hrvatskih napadača predstavljaju težak udarac za torinsku 'Staru damu' koju u nedjelju očekuje gostovanje na vrućem San Paolu. 

Talijanski mediji navode kako Allegrija brine i u kakvom će se stanju vratiti Paulo Dybala, Gonzalo Higuain i Juan Cuadrado s južnoameričkih kvalifikacija za SP 2018.

Dodajmo kako je Pjaca danas stigao u Rim gdje će ga pregledati i operirati dr. Pier Paolo Mariani, šef klinike Villa Stuart. Ovaj 71-godišnji doktor je do sada operirao više od 2,000 sportaša od kojih je više od polovice nogometaša.

U rimskoj klinici operirani su Francesco Totti, Samuel Eto'o Alessandro Nesta, Lorenzo Insigne, Cristian Chivu, Kevin Strootman i mnogi drugi.

Juventus se nalazi na vrhu Serie A sa 73 boda, Roma je druga sa 65 bodova, dok je treći Napoli sa 63 boda.


Reci što misliš!