Sport

Manchester United

Mourinho: De Gea je prespavao utakmicu

Mourinho: De Gea je prespavao utakmicu
Tim Goode/Press Association/PIXSELL

Manchester United je odigrao samo 0:0 na Old Traffordu s West Bromwich Albionom. Crveni vragovi su utakmicu završili s 18 pokušaja, a WBA s tri, a kada su nakon susreta novinari pitali Josea Mourinha je li utakmica bila izjednačena, on je odgovorio

"Mislite da je utakmica bila izjednačena? Zato jer sam se smijao na kraju? Mogu se smijati - pobijedio, izgubio ili remizirao. Žao mi je što ovo moram reći, ali to je jako glupo pitanje."

"Jedna momčad u 90 minuta upiše jedan pokušaj, a druga čitavu utakmicu napada, napada i napada, a vi me onda pitate je li utakmica bila izjednačena?"

"Nismo se morali braniti, David de Gea je spavao za vrijeme utakmice i zbog toga je napravio onu smiješnu stvar. Jedna je momčad imala loptu, druga nije. Jedna je momčad pokušala pobijediti, druga je pokušala izvući remi." 

"Imali smo puno remija ove sezone. Momčadi se dolaze ovdje braniti. Vratari dolaze ovdje kako bi bili igrači utakmice. Svakoga dobijemo u kvaliteti igre, smjeru u kojemu igra ide, posjedu, kreativnosti i ambiciji, ali previše remiziramo," završio je Mourinho.

Goal.com/eZd


Reci što misliš!