Sport

prisilna pauza

Mandžukić propušta kup ogled protiv Napolija

Mandžukić propušta kup ogled protiv Napolija
Italy Photo Press/PIXSELL

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i Juventusa Mario Mandžukić zbog ozljede koljena propustit će uzvratni susret polufinala kupa protiv Napolija koji je na rasporedu u srijedu u Napulju

Mandžukić je zbog upale u koljenu bio upitan i za ligaški ogled ovih klubova koji je odigran u nedjelju, no ipak odigrao je svih 90 minuta. Međutim, prema najavama Juventusova stratega Massimiliana Allegrija u kupu će pauzirati.

"Po svemu sudeći Mandžukić će propustiti utakmicu u srijedu. Konačnu odluku ćemo donijeti u srijedu, no teško da će biti spreman za utakmicu," kazao je Allegri dodavši kako su se Paulo Dybala i Juan Cuadrado posve oporavili. 

"Očekuje nas još jedna teška i neizvjesna utakmica, ali posve drugačija od ogleda u nedjelju,"

Allegri se osvrnuo i na kritike kako je Juventus u ligaškom ogledu koji je završio 1-1 igrao kukavički i defanzivno. 

"U nedjelju se igralo u prvenstvu, a sada je na rasporedu kup. Pokušat ćemo izboriti finale, a potom u Rimu osvojiti naslov," dodao je.

Mjesto u napadu ponovo će zauzeti Gonzalo Higuain koji je bio razočaran nakon ligaškog ogleda i silnih uvreda s tribina stadiona San Paolo. Argentinac je godinama bio idol navijača Napolija, a onda je odlučio potpisati za Juventus i sva njihova ljubav se pretvorila u mržnju.

Higuainu su Napolijevi navijači priredili paklen doček, a zvižduci i uvrede su ga pratili kad god bi dotakao loptu.

"Nisam očekivao sve te uvrede, psovke i zvižduke. Ipak sam puno dao ovom klubu i ovom gradu", rekao je Argentinac koji je u dresu Napolija odigrao 146 utakmica i postigao je 91 gol.

Juventus je u prvom susretu polufinala pobijedio Napoli 3-1.

U drugom polufinalnom susretu u utorak se sastaju Roma i Lazio, a u prvom susretu je Lazio kao domaćin pobijedio 2-0.


Reci što misliš!