Sport

Nogomet, Primera

Ronaldo i Bale propuštaju Leganes, Messi i Pique se vraćaju u sastav Barcelone

Ronaldo i Bale propuštaju Leganes, Messi i Pique se vraćaju u sastav Barcelone
AP Images

Zidane je osim Ronalda i Balea odlučio odmoriti i Kroosa jer Real čekaju dvije teške utakmice, a Messi i Pique vraćaju se u sastav Barcelone

Cristiano Ronaldo i Gareth Bale propustit će večerašnju utakmicu protiv Leganesa (21:30). Zinedine Zidane odlučio ih je poštediti kratkog puta jugozapadno od Madrida, a osim njih dvojice, odmor je dobio i Toni Kroos .

Jedini problem s ozljedom ima Raphael Varane koji se prerano vratio za subotnju utakmicu te je obnovio ozljedu.

Bale i Ronaldo odigrali su cijelu utakmicu u subotu, ali Zidane smatra kako je Portugalac u odličnoj formi:

"Mislim da će završiti sezonu kao nikad prije. Zapravo, on uvijek dobro završava sezone, ali sada je u odličnoj fizičkoj spremi i nadam se će uspješno završiti sezonu."

Real Madrid nakon Leganesa očekuju dvije teške utakmice i to protiv Atletico Madrida (subota 16:15) i Bayern Münchena u Ligi prvaka idući tjedan te i nije takvo iznenađenje što je Zidane dao odmor glavnim igračima uoči gostovanja kod kluba koji je pet bodova iznad zone ispadanja, ali samo jedno mjesto.

Barcelona će u 19:30 ugostiti Sevillu, a Pique i Messi vratit će se u momčad nakon što su propustili utakmicu protiv Granade. 

Ovo su igrači koje će Luis Enrique imati na raspolaganju: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Aleñá.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!