Sport

Nogometni mercato

Mourinho spreman ponuditi 60 milijuna eura za Perišića

Mourinho spreman ponuditi 60 milijuna eura za Perišića
Jurica Galoic/PIXSELL

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho spreman je ponuditi Interu 60 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića (28), objavili su u petak britanski mediji pozivajući se na talijanski list Gazzetta dello Sport

Osim Manchester Uniteda, Perišića u svojim redovima žarko želi i Chelsea. No, Mourinho nije spreman izgubiti utrku kad je u pitanju transfer hrvatskog nogometaša, pišu britanski mediji, i zato je spreman ponuditi 60 milijuna eura.

To je 20 milijuna eura više negoli se spominjalo kada je 24. ožujka, na dan kvalifikacijske utakmice protiv Ukrajine, boravio u Zagrebu kako bi nagovorio Perišića na prelazak u United.

Perišić je 2015. godine iz Wolfsburga prešao u Inter, potpisavši ugovor do ljeta 2020. Talijanski klub je tada platio 20 milijuna eura odštete, a sada bi mogao zaraditi tri puta više.

Ukoliko se ostvari transfer u Manchester United, Perišić bi postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti. Do sada je najveća odšteta plaćena za Matea Kovačića, Real Madrid je za njega Interu platio 31 milijuna eura.

Slijedi Luka Modrić, čija je odšteta prilikom prelaska iz Tottenhama u Real Madrid iznosila 30 milijuna eura.


Reci što misliš!