Sport

Nogomet, Le Championnat

Subašić ide po potvrdu prvog mjesta, Santini po bijeg iz opasne zone

Subašić ide po potvrdu prvog mjesta, Santini po bijeg iz opasne zone
smcaen.fr

U 30. kolu nogometnog prvenstva Francuske, Subašićev Monaco ide na gostovanje kod Angersa, dok će Santinijev Caen na svome stadionu ugostiti Montpellier

Jedan od trenutno statistički najboljih vratara svijeta i uvjerljivo najbolji u francuskoj ligi, naš Danijel Subašić, sa svojim će Monacom gostovati kod dvanaestoplasiranog Angersa te će u slučaju pobjede pobjeći Nici na četiri boda prednosti, uz utakmicu manje. PSG koji se nalazi na tri boda od Monaca igra tek sutra protiv Guingampa. Monaco utakmicu započinje danas u 17:00 sati, a Subašićevo mjesto u početnoj postavi gotovo je 'zacementirano'.

Caen, koji se nalazi na 16. mjestu, ugostit će Montpellier koji se s dva boda više nalazi na 15. mjestu. U slučaju pobjede, preskočit će večerašnjeg protivnika i napraviti dodatni korak ka ostanku u prvoligaškom društvu. Prvi strijelac domaće momčadi i ukupno osmi strijelac lige, naš Ivan Santini, također bi trebao naći svoj mjesto u početnoj postavi na večerašnjoj utakmici koja je na rasporedu od 20:00 sati.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Reci što misliš!