Sport

Teške optužbe

Ronaldo o optužbi za silovanje: Lažno, odvratno i uvredljivo

Ronaldo o optužbi za silovanje: Lažno, odvratno i uvredljivo
AP Images

Nakon optužbi o navodnom silovanju koje je iznio njemački Spiegel na račun Cristiana Ronalda, reagiralo je i Gestifute, menadžmentska kompanija u vlasništvu Portugalčevog agenta Jorgea Mendesa

Podsjetimo, Nijemci su objavili tekst u kojemu tvrde da je Ronaldo 13. lipnja 2009. godine silovao djevojku u svojem hotelskom apartmanu u Las Vegasu, a potom se nagodio s njom i platio joj 375.000 dolara za šutnju!

"Njemačke novine Der Spiegel su objavile dugačak članak koji se odnosi na navodne optužbe za silovanje, a koje su usmjerene na Cristiana Ronalda u 2009. godini, prije osam godina", stoji u početku obavijesti Gestifutea .

"Članak nije ništa drugo nego novinarska fikcija. Navodna žrtva odbija istupiti u javnost i potvrditi istinitost optužbi."

"Novine čitavu svoju priču temelje na nepotpisanim dokumentima u kojima strane nisu identificirane, na emailovima među odvjetnicima koji se ne tiču Cristiana Ronalda i čiju on autentičnost ne može potvrditi, i na navodnom pismu za koje stoji da mu je poslala navodna žrtva, ali koje Cristiano nikada nije primio."

"Optužbe koje je iznio Der Spiegl su lažne i Cristiano Ronaldo će učiniti sve što je u njegovoj moći da reagira protiv njih. Optužbe za silovanje su odvratne i odvratne, Ronaldo neće dopustiti da to našteti njegovom ugledu", stoji u priopćenju.


Reci što misliš!