Sport

Manchester United

Mourinho: Mene ste kritizirali kad sam igrao kao Conte, a sad je to nevjerojatan nogomet

Mourinho: Mene ste kritizirali kad sam igrao kao Conte, a sad je to nevjerojatan nogomet
AP

U nedjelju na Old Traffordu u derbiju 33. kola Premier lige će Manchester United ugostiti Chelsea

"Znam da me volite kritizirati. Kada sam osvajao naslove s Chelseajem kritizirali ste stil igre. A sada to ne radite. Sada je Chelsea momčad koja ima najbolju kontru u zemlji i to je za vas nevjerojatna stvar"; rekao je trener crvenih vragova Jose Mourinno pa dodao:

"Najbolja momčad je ona koja će na kraju imati najviše bodova i postati prvak. Mi smo daleko od njih. Chelsea je ove sezone puno bolji od nas."

"Nekim našim igračima nije lagano igrati utakmicu dva dana nakon europskog ispita. Nemam puno igrača u rotaciji. Nekad nema opcija. Chelsea bolje priprema utakmice, mi ne treniramo, mi se oporavljamo od utakmica."

"Vi možete reći da sam osvojio trofej u prvoj sezoni, ali i vrlo brzo to zaboraviti. Ne znam što je dobra sezona za vas, a što za mene. Za mene je dobra sezona biti spreman u svakoj utakmici i boriti se za što bolji rezultat. Najvažnije je da se borimo za trofeje, a jedini koji nam je preostao ove sezone je Europska liga", poručio je Mourinho pa se osvrnuo na Zlatana Ibrahimovića.

"Teško da može biti još bolji. O tome možete razmišljati s 26, 27 godina, a ne s 34, 35. Ako Zlatan bude na ovoj razini i sljedeće sezone, sjajno za njega."

Goal.com/eZd

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!