Sport

Nogomet, Liga prvaka

Ancelotti: Povratak Lewandowskog je veliki dobitak, ali nećemo mijenjati strategiju

Ancelotti: Povratak Lewandowskog je veliki dobitak, ali nećemo mijenjati strategiju

Uoči uzvratnog susreta četvrtfinala Lige prvaka, trener Bayerna Carlo Ancelotti izjavio je da su detalji odlučili prvu utakmicu u kojoj je Real slavio sa 2-1, a oba gola zabio je Cristiano Ronaldo

"Prvih 60 minuta u Muenchenu je bilo dobro, ali nakon toga napravili smo previše grešaka. Detalji su odlučili prvu utakmicu i moramo se na njih fokusirati. Ne smije nam se dogoditi da Ronaldo ostane sam pred našim golom", kazao je Ancelotti uoči današnjeg uzvrata u Madridu.

Razlog za optimizam u redovima Bayerna leži i u povratku Roberta Lewandowskog. Poljski napadač je propustio prvi susret zbog ozljede, no sada je spreman.

"To je veliki dobitak za nas, ali nećemo mijenjati strategiju", dodao je Ancelotti, koji je s Realom 2014. osvojio Ligu prvaka i tada mu je pomoćnik bio Zinedine Zidane, koji sada vodi "kraljevski klub".

U uzvratnoj utakmici zbog ozljede mišića neće igrati krilni napadač Reala Gareth Bale. Na novinarski upit tko bi ga mogao zamijeniti, Ancelotti je kazao: "Ne znam, Zidane mi nije javio".


Reci što misliš!