Sport

Nogomet, Liga prvaka

Chiellini: Barcin napadački trio je kao morski pas kad nanjuši krv

Chiellini: Barcin napadački trio je kao morski pas kad nanjuši krv
juventus.com

Iako su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka slavili sa 3-0, stoper Juventusa Giorgio Chiellini upozorio je da je Barcin napadački trio - Messi, Suarez, Neymar - kao morski pas kad nanjuši krv

"Barcelona ima najbolji napad na svijetu i zato trebamo biti kompaktni i igrati visoki presing. To znači da Messija, Suareza i Neymara moramo držati daleko od opasne zone. Ako se budemo ugnjezdili pred našim golom i pokušavali izdržati njihov pritisak, onda ćemo izgubiti. No, znati kako se postaviti protiv njih, jedna je stvar, a nešto sasvim drugo je kako to izvesti na terenu", izjavio je Chiellini uoči uzvrata koji se igra u srijedu.   

Oprezan je i napadač Juvea Gonzalo Higuain: "Barcelona je protiv PSG-a pokazala da je u stanju napraviti čudo i zato moramo biti oprezni. Ne znam hoće li nam pobjeda od 3-0 biti dovoljna za prolaz, ali na Camp Nou moramo biti borci i odigrati kao u prvoj utakmici u Torinu. Istina, i oni će morati paziti na nas, jer sam uvjeren da imamo kvalitetu da prođemo u polufinale". 


Reci što misliš!