Sport

West Ham United

Slaven Bilić na izlaznim vratima, dolazi Inzaghi

Slaven Bilić na izlaznim vratima, dolazi Inzaghi
AP Images

Prema pisanju engleskog tiska hrvatski stručnjak Slaven Bilić (48) na izlaznim je vratima West Hama, a njegovo mjesto na klupi londonskog kluba trebao bi preuzeti Talijan Simone Inzaghi (41)

'Otočani' navode kako je vodstvo 'Čekičara' započelo pregovore s trenerom Lazia ponudivši mu ugovor na pet godina.

Inzaghi je preuzeo 'nebesko-plave' u travnju 2016. nakon što je Stefano Pioli dobio otkaz. Prvo je bilo zamišljeno da Inzaghi vodi Lazio do konca sezone, međutim u srpnju je potpisao ugovor do kolovoza 2018. nakon što su propali pregovori oko dolaska Argentinca Marcela Bielse.  No u ugovoru postoji klauzula da se suradnja produžuje do kolovoza 2019. ukoliko će Lazio na koncu ove sezone biti među prvih pet.

Lazio se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu Serie A, a izborio je plasman u finale talijanskog Kupa u kojem će igrati protiv Juventusa. Dodajmo kako Inzaghijev dvije godine stariji brat Filippo trenutačno je trener Milana.

Dio engleskih medija već duže vrijeme gura Bilića prema izlaznim vratima. Koncem ožujka pisalo se kako će ga naslijediti Nizozemac Jaap Stam, koji trenutno predvodi ekipu Readinga. 

Bilić je pobjedom protiv Swanseaja i remijem kod Sunderlanda praktički osigurao opstanak s West Hamom u Premiershipu.


Reci što misliš!