Sport

Nogomet, Liga prvaka

Enrique: Lopta jednostavno nije željela u gol

Enrique: Lopta jednostavno nije željela u gol
AP

Osjećaje igrača i navijača Barcelone nakon ispadanja iz Lige prvaka najbolje je prikazao Neymar koji nije mogao suspregnuti suze nakon remija s Juventusom 0:0. Stara je dama prvu utakmicu dobila s 3:0 i o se pokazalo dovoljnim za plasman u polufinale. Nakon utakmice, Neymar je napustio teren u suzama, a tješio ga je sunarodnjak Dani Alaves, ali i Juan Cuadrado

"Zanimljivo je da je utakmica između dvije momčadi koje su igrale napadački, a posebno jedna od njih, završila najgorim mogućim rezultatom. Lopta jednostavno nije željela u mrežu. Bilo bi pošteno da smo dobili ovu utakmicu", rekao je Luis Enrique.

"Logično je da je luda utakmica u kojoj se ide jedan na jedan, bude maksimalno riskantna. Imali smo 14 pokušaja, a ni jedan u okvir gola. Pokušavali smo, ali danas lopta jednostavno nije željela u gol."

"Ne mogu definirati ovu sezonu u Ligi prvaka jednom riječju. Loša utakmica u Torinu nas je izbacila, pamtit ću tu utakmicu."

"Bilo je teško nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice, ali imali smo nekoliko prilika koje nismo uspjeli pretvoriti u gol. Kako je vrijeme odmicalo, postajalo nam je sve jasnije da nećemo ostvariti svoj cilj", rekao je nakon utakmice Gerard Pique pa nastavio:

"Juventus se zna jako dobro braniti i danas su to i pokazali. Igraju stilom koji im odgovara i rade to jako dobro. Tijekom ove dvije utakmice Juventus je bio bolji i zaslužio je prolaz. Želim im sve najbolje, mislim da ove sezone mogu osvojiti Ligu prvaka."


Reci što misliš!