Sport

HNL 2016/17

Petev: Sram me gledati ovakav Dinamo!

Petev: Sram me gledati ovakav Dinamo!
Slavko MidzorPIXSELL/PIXSELL

Dinamo je u svom Maksimiru poražen (2:0) od Hajduka , time su modri napravili još jedan "pogrešan korak" u pohodu na naslov prvaka. Ivajlo Petev tako je upisao prvi prvenstveni poraz na klupi Dinama, u dosadašnjih 18 utakmica imao je 14 pobjeda i 4 remija

"Bila je ovo jedna od najlošijih utakmica Dinama otkada sam trener, po meni je ovo bilo nevjerojatno ponašanje naših igrača. Nevjerojatan pristup, a imali smo i previše individualnih grešaka. Bili smo nesigurni, igrali bez samopouzdanja, pa tako primili dva naivna gola. Kao trener Dinama mogu se samo ispričati svim navijačima koji su došli na stadion, bodrili nas do zadnje minute" rekao je Ivajlo Petev , pa dodao:

"Nismo zaslužili pobjedu ponašanjem, tako niti ova tri boda. Ante Ćorić nije spreman za više od 30 minuta, to je moj dojam. Svaki dan treniram s ovim igračima, Knežević je bio odličan pa sam mu odlučio dati priliku. Nije kriv nijedan igrač, krivi smo svi skupa. Mene je sramota gledati ovakav Dinamo . Ne možemo biti dobri kada vam zakaže više od osam igrača."

Je li prvenstvo gotovo?

" Rijeka već sada ima veliku prednost, a za ovo smo si sami krivi. Tako da nije bilo to što smo željeli, bilo je sve suprotno."

Zamjerate li sebi štogod u pripremi utakmice?

"Trener je uvijek prvi, kao trener preuzimam svoju odgovornost. I sigurno da sam prvi krivac za ovaj poraz. U ovakvoj utakmici momčad ne smije imati takav pristup, to je nemoguće, pa ovo je najveći derbi u Hrvatskoj ! Pa i da nismo trenirali četiri dana morali smo bolje izgledati."

Je li vas poremetila cijela priča oko Soudanija ovoga tjedna?

"Ne mislim tako. Šteta da je sve bilo danas na Soudaniju. Nije imao sreće, promašio je par šansi, ali ne može on sve sam. On je jedini igrao na razini, da su drugi bili na njegovoj razini sve bi bilo bolji. Zašto se drugi igrači nisu nalazili u prilikama, ne može Soudani sve sam" rekao je Ivajlo Petev .

Goal.com/eZd

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!