Sport

HNL 2016/17

Carrillo: Nije mi to najdraža pobjeda u karijeri!

Carrillo: Nije mi to najdraža pobjeda u karijeri!
Miranda Cikotic/PIXSELL

Hajduk je nakon više od osam godina slavio (2:0) kod Dinama u Maksimiru, tako modrima nanio jedan od najtežih domaćih prvenstvenih poraza posljednjih godina. Joan Carrillo tako je upisao veliku pobjedu, njegovi su nogometaši napravili sjajan posao

Ali, i "pogurali" Rijeku prema naslovu prvaka.

"Teška utakmica, bili smo defanzivno disciplinirani i igrali jako pametno. Dinamo je dobra momčad, ali sada smo izdržali do kraja utakmice, za razliku od onog poljudskog derbija kada smo primili gol u posljednjoj sekundi. Hajduk devet godina nije pobijedio u Maksimiru, tako da sam sretan. Jako sretan. Ali, ne zbog sebe koliko zbog igrača i navijača. Zahvaljujem se navijačima koji su došli u velikom broju" rekao je Joan Carrillo, pa nastavio:

"Ovo je za mene jako važna pobjeda, ali ne mogu reći da mi je najdraža u karijeri. Pa ipak sam osvojio jednu titulu prvaka u Mađarskoj! Draga mi je ova pobjeda, ali najviše što vidim koliko su igrači i navijači željeli ovo slavlje. I koliko su bili sretni na kraju utakmice."

Je li vas možda malo motivirala i Rijeka uoči derbija?

"Ne znam, iskreno ne znam. Ja ne razmišljam o Rijeci, ne razmišljam ni o Dinamu. Samo o svojoj momčadi. Uvijek svoju momčad pripremam za pobjedu, bez obzira igrali protiv Diama, Rijeke, Istre ili Splita. Nisam se uopće bavio Rijekom. Uostalom, ne znam drugačije pripremati momčadi, nego ih pripremati za pobjedu."

Tko je po vama sada bliži naslovu prvaka?

"Uh, jako je teško to komentirati, razlika je velika. I Rijeka i Dinamo su imali dobru sezonu, mi smo malo pali nakon zimske stanke. Imali smo problema s ozljedama, propustili nekolicinu važnih bodova. Ali, sada sam sretan, mi smo danas igrali sa srcem. Bili prava momčad i to je najvažnije" rekao je Carrillo.

Goal.com/eZd

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!