Sport

Košarka, A1 Liga

Naglić uoči Alkara: Moramo pokazati da igramo ozbiljnu košarku

Naglić uoči Alkara: Moramo pokazati da igramo ozbiljnu košarku
Mate Krezić

Pred košarkašima Zadra večeras je posljednji dvoboj regularnog dijela sezone A1 Lige. Na Višnjiku gostuje sinjski Alkar koji je u prvom međusobnom dvoboju slavio nad Zadrom

Dvoboj je najavio trener Zadra, Aramis Naglić:

- Nećemo neozbiljno ući u utakmicu jer ona nam predstavlja dobru pripremu za doigravanje. Motivacija kod igrača neće biti kao protiv Cedevite ali moramo pokazati da igramo ozbiljnu košarku. Unatoč pobjedi nad Cedevitom moramo ostati realni i prisjetili se gdje smo bili neko vrijeme. U doigravanje ne ulazimo kao favoriti i teško da ćemo imati prednost domaćeg terena, a svi protivnici od reda bit će teški i zahtjevni. Imat ćemo ulogu 'lovca' dok će oni koji imaju prednost domaćeg terena biti pod pritiskom.

Već se nazire s kim bi Zadar mogao zaigrati u četvrtfinalu...

- Izgleda da idemo Cedevitu, Cibonu ili Šibenik, sve od reda nezgodni protivnici. Veselimo se tim dvobojima i jedva čekamo doigravanje.

Kristijan Krajina najavljuje pobjedu nad Alkarom, ali i neke veće ambicije:

- Izgubili smo u Sinju tako da im moramo uzvratiti za taj poraz, ali što je još važnije, moramo nastaviti naš niz od deset pobjeda i pozitivnu seriju u kojoj se nalazimo. Imamo napokon pobjednički mentalitet i ulazimo u doigravanje s nadom da možemo i osvojiti prvenstvo - poručuje centar Zadra koji iz utakmice u utakmicu pruža sve bolje predstave.

Utakmica između Zadra i Alkara na raspredu je danas u 18:00 sati, a u isto vrijeme igraju se i sve preostale utakmice posljednjeg kola A1 Lige.

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!

  Vezane vijesti