Sport

Eko dani

Velika biciklijada i "šušur na dva kola" povodom Eko dana

Velika biciklijada i
Facebook / BK Zadar

Velika proljetna biciklijada pod nazivom "Grad pripada i nama", u sklopu ovogodišnjih "Eko dana" Prirodoslovno-grafičke škole organizira se u srijedu, 26. travnja, s početkom u 17.30 sati

Start biciklijade je na Puntamici (ispred Ekonomske škole), a cilj u dvorištu Prirodoslovno-grafičke škole (u Perivoju V. Nazora).

Staza biciklijade duga je oko 8 km, pa u njoj mogu sudjelovati sve generacije – od 7 do 77 godina. Ako, pak, netko nema bicikl, može se priključiti na rolama, skateu ili bilo kojem drugom prometalu na ljudski pogon, a može cijelu stazu i propješačiti. Tijekom biciklijade osiguran je besplatan pregled bicikla i popravak manjih kvarova na licu mjesta za sve sudionike.

Okupljanje biciklista započinje 45 minuta prije starta da bi se na vrijeme podijelile majice i startni brojevi koji vrijede za lutriju.

Nakon biciklijade druženje se nastavlja "Šušurom na dva kola", zabavno-glazbenim programom u kojem su predviđene natjecateljske igre s biciklima (najsporija vožnja, štafeta na biciklima), trikovi zadarskih bikera, lutrija s vrijednim nagradama (glavna nagrada bicikl), glazba DJ-a te nastup školskog banda.


Reci što misliš!