Sport

Real Madrid

Bale zbog ozljede propušta polufinale LP protiv Atletica

Bale zbog ozljede propušta polufinale LP protiv Atletica
AP

Bale je ove sezone nastupio u 26 utakmica zabio devet golova te upisao pet asistencija

Krilni igrač Real Madrida Gareth Bale propustit će zbog ozljede lijeve noge polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Atletico Madrida, a na travnjak bi se mogao vratiti za tri do četiri tjedna, prva je procjena u Madridu nakon što je 27-godišnji Velšanin zbog bolova napustio teren u susretu s Barcelonom.

Bale je u nedjelju zaigrao nakon što se vratio nakon ozljede desnog zgloba, no u 35. minuti morao je izaći zbog nove ozljede.

“Nadamo se da će se što prije vratiti, nadam se prije kraja prvenstva. Čekam nove informacije od naših liječnika”, rekao je trener Zinedine Zidane u utorak na novinskoj konferenciji.

Napominje kako je Bale bio spreman za utakmicu protiv Barcelone u nedjelju.

“Bio je 100 posto spreman, on sam mi je to bio rekao. Tijekom dva treninga prije utakmice bio je u odličnom stanju. Ovo što se dogodilo nismo mogli izbjeći”, rekao je.

Bale je ove sezone nastupio u 26 utakmica zabio devet golova te upisao pet asistencija.

Real Madrid u srijedu igra prvenstvenu utakmicu u La Coruni protiv Deportiva.

Barcelona i Real Madrid imaju po 75 bodova pet kola prije kraja prvenstva, no Kraljevski klub ima utakmicu manje, gostovanje kod desetoplasirane Celte Vigo.

U polufinalu Lige prvaka igrat će protiv Atletica 2. svibnja na svom Santiago Bernabeu, a 10. svibnja uzvrat na Vicente Calderonu.


Reci što misliš!