Sport

Lakša ozljeda

Subašić ozlijeđen, ali nastup protiv Juventusa nije upitan

Subašić ozlijeđen, ali nastup protiv Juventusa nije upitan
asmonaco.com

Subašić je i proteklog vikenda bio sjajan, ali nažalost, dobio je jedan nezgodan udarac u lijevu nogu zbog kojeg će propustiti polufinale kupa protiv PSG-a

Popis ozlijeđenih reprezentativaca svakim danom sve je duži, no za razliku od teže ozlijeđenih Marka Pjace, Vedrana Ćorluke i Andreja Kramarića, Danijel Subašić trebao bi se brzo vratiti na teren, svakako do prve utakmice polufinala Lige prvaka protiv Juventusa.

Subašić je i proteklog vikenda bio sjajan, jedan od najboljih u vrijednoj pobjedi Monaca nad Lyonom, koja njegovu momčad i dalje održava na vrhu prvenstvene ljestvice. Nažalost, tijekom utakmice zadobio je vrlo bolan udarac u lijevu nogu, zbog koga će morati propustiti kup ogled protiv PSG-a.

- Boli me, moram hladiti nogu i ići na terapije, ali trebalo bi sve biti u redu. Propustit ću polufinale kupa protiv PSG-a, nadam se da ću se vratiti do prvenstvenog ogleda s Toulouseom, ako ne, onda sigurno do prve utakmice Lige prvaka protiv Juventusa. To se ne propušta - javio se Subašić s terapije.

Monaco je trenutno prvi na prvenstvenoj ljestvici s 80 bodova, koliko ima i drugoplasirani PSG, no Parižani imaju utakmicu više. Utrka za naslov prvaka bit će neizvjesna do samoga kraja, no momčad Leonarda Jardima neće se unaprijed predati ni u Ligi prvaka, gdje ih očekuju dva vrlo teška ogleda sa 'susjedima' iz Torina, koji su im veliki dužnici jer su ih prije dvije godine izbacili u četvrtfinalu Lige prvaka, nakon sumnjivog kaznenog udarca iz koga je jedini gol u dva ogleda zabio Vidal. 


Reci što misliš!

 Izdvojeno