Sport

GNK Dinamo

Jozić: Petev će i dalje voditi Dinamo

Jozić: Petev će i dalje voditi Dinamo
Slavko MidzorPIXSELL/PIXSELL

Nakon što je Dinamo porazom u Koprivnici od Slaven Belupa po svemu sudeći izgubio utrku s Rijekom za naslov prvaka, nagađalo se kako bi Ivajlo Petev već danas mogao dobiti otkaz. Međutim, sportski direktor 'modrih' Romeo Jozak stao je u obranu bugarskog stručnjaka

"Želim prekinuti razne spekulacije koje se pojavljuju po medijima. Trener Ivajlo Petev i dalje će voditi Dinamo, a sve detalje pojasnit ću na konferenciji za medije u četvrtak ujutro," poručio je Jozak.

Petev nakon poraza od Slaven Belupa, drugog uzastopnog za njegovu momčad, nije ponudio ostavku na svoju dužnost, ali je izjavio da preuzima odgovornost za krizu rezultata, zbog koje je Dinamo najvjerojatnije izgubio utrku za naslov prvaka.

"Mislim da smo bili bolji, ali ova utakmica nije ispala kako smo htjeli. Šteta što smo primili ta dva gola iz dva-tri udarca na gol", bilo je viđenje bugarskog stručnjaka o onome što se događalo na travnjaku Gradskog stadiona u Koprivnici, a potom je na izravno pitanje hoće li podnijeti ostavku odgovorio:

"Ne. Nije moj posao razmišljati o tome, postoje ljudi koji to odlučuju. Ja preuzimam odgovornost, kriv sam za ovo, a igračima ću sutra reći što imam," kazao je Petev nakon utakmice.

Šest kola prije kraja prvenstva Rijeka ima osam bodova više od Dinama. 


Reci što misliš!