Sport

Vaterpolo, Liga prvaka

Vaterpolisti Juga poraženi u Mađarskoj

Vaterpolisti Juga poraženi u Mađarskoj
Goran Stanzl/PIXSELL

Vaterpolisti Jug Croatia osiguranja poraženi su na gostovanju u Mađarskoj od Egera 5-6 (1-1, 1-2, 1-1, 2-2) i natjecanje u skupini B zaključili su na trećem mjestu i u četvrtfinalu će igrati protiv Olympiakosa

Dubrovčanima je pobjeda ili remi donosio drugo mjesto u skupini iza Pro Recca, dok je poraz odabranike Vjekoslava Kobešćaka spustio na treću poziciju, dok je Eger osvojio drugo mjesto.

Jug CO će tako u četvrtfinalu igrati protiv Olympiakosa, a bit će to repriza lanjskog finala. Nadamo se s istim učinkom jer je hrvatski sastav prošle godine pobijedio 6-4 osvojivši treći naslov prvaka Europe u klupskoj povijesti. Pobjednik će u polufinalu igrati protiv Pro Recca.

Hrvatski je prvak je protiv Egera platio očajnu igri s igračem više koji je do posljednja dva bio 1/8. Kada su domaćini poveli 6-3 bilo je jasno kako bodovi opstaju u Mađarskoj.

Eger je do pobjede predvodio Balazs Erdely s tri gola, dok su golove za Jug zabili Hrvoje Benić (2), te po jedan Loren Fatović, Javier Garcia i Felipe Perrone.


Reci što misliš!