Sport

KK Zadar

Mislav Brzoja: Vjerujem u našu momčad

Mislav Brzoja: Vjerujem u našu momčad
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zadrani se nadaju da će večerašnjim slavljem u Zagrebu nastaviti uspješan niz pobjeda

Pred košarkašima Zadra prva je utakmica četvrtfinalne serije za naslov prvaka Hrvatske. Igrači Aramisa Naglića gostuju kod Cibone u Draženovom domu.

- Očekuje nas vrlo težak ispit u Zagrebu. Cibona je momčad koju vrlo dobro poznajemo, za njih smo se ove sezone više puta pripremali. Dakle, nepoznanica između nas nema. Vjerujem u našu momčad i priželjkujem pobjede i u Zagrebu i u Zadru - kaže branič Zadra Mislav Brzoja. 

Obje momčadi su u dobroj formi, Zadar je u nizu od 11 uzastopnih pobjeda, dok je Cibona također u vrlo dobroj seriji i igra iznimno kvalitetno:

- Oni su vrlo dobra momčad. Predvode ih Žorić i Reynolds, koji su ujedno i pokretači te momčadi. Na njih dvojicu ćemo morati posebno pripaziti, ali imaju oni još dosta kvalitetnih igrača. 

Zadar već nekoliko godina nije slavio u Zagrebu, a ovo je idealna prilika da se prekine neugodna tradicija, smatra Brzoja:

- Tako je, u dobrom smo ritmu i smatram da sa igrom koju prikazujemo u posljednje vrijeme možemo biti jako zadovoljni. S optimizom putujemo u Zagreb. 

Četvrtfinalni dvoboj doigravanja za prvaka Hrvatske između Cibone i Zadra na rasporedu je danas u dvorani Dražena Petrovića u 20 sati. 


Reci što misliš!