Sport

Nogometni mercato

Milan zainteresiran za Džeku

Milan zainteresiran za Džeku
asroma.com

Novi kineski vlasnici Milana misle ozbiljno. Najnovije ime na listi želja je ni manje ni više nego trenutno prvi strijelac Serie A - Edin Džeko

Ovaj 31-godišnji BiH napadač ove je sezone zabio 25 golova za Romu, a prvo mjesto na listi strijelaca dijeli s Torinovim Belottijem. Trener Milana Vicenzo Montella vidi ga kao savršenu zamjenu za Baccu i Lapadulu koji nisu pokazali mnogo i na izlaznim su vratima iz kluba.

Džeku ugovor s Romom veže do 2020. godine, a cijena koji bi Milan morao platiti za njega ne bi bila manja od 35 milijuna eura. Riječ je o velikom novcu, ali to ga opet čini povoljnijim od Morate i Aubameyanga, prvih želja novih Milanovih vlasnika. 

Morata je uvijek bio fan engleskog Premiershipa, a povezuje ga se s Chelseajem i Manchester Unitedom, dok bi Aubameyang kojeg se dugo povezivalo s Real Madridom karijeru mogao nastaviti u PSG-u.

Teško je očekivati da će se Roma tek tako odreći svog najboljeg napadača koji se raspucao ove sezone, ali u Milanu smatraju da se za njega isplati boriti.


Reci što misliš!