Sport

Zadar Basketball Tournament

Fenerbahče po četvrti put dolazi na tunir u Zadar

Fenerbahče po četvrti put dolazi na tunir u Zadar

Zadar Basketball Tournament i ove će godine u Višnjik dovesti najbolje košarkaške ekipe Europe. Turski košarkaški div Fenerbahče potvrdio je da četvrti put dolazi u Zadar na ponajbolji europski pripremni turnir (21.-24. rujna)

Fenerbahče se i ove godine plasirao na Final Four Eurolige, elitnog europskog klupskog natjecanja. Izbacivši grčkog velikana Panathinaikos s 3-0 najavili su još jedan pohod na naslov košarkaškog prvaka Europe. Predvođeni Željkom Obradovićem, najtrofejnijim europskim trenerom koji je titulu prvaka Europe osvojio čak osam puta, turski prvak se iz godine u godinu nameće kao najbolja europska košarkaška momčad. Fener u Zadar dolazi kao dvostruki pobjednik turnira na kojem ih očekuju još tri europska velikana, što jamči da će i ove godine Zadar Basketball Tournament biti pravi košarkaški spektakl.

Zadar Basketball Tournament organizira tvrtka S Event. Četvrto izdanje Zadar Basketball Tournamenta imat će drugačiji koncept. Seniorski turnir igrat će četiri ekipe, a svoj dolazak u Fenerbahče potvrdio je i Bayern Munchen. Juniorski dio turnira okupit će šest ekipa, među njima i ekipa KK Zadra. 


Reci što misliš!