Sport

Atmosfera se zahuktava

Barcelona tuži Malaginog gazdu za tvit: "Katalonska smeća!"

Barcelona tuži Malaginog gazdu za tvit:
Manu Fernandez / AP

Barcelona je objavila da če prijaviti Malagina predsjednika Abdullaha Al Thanija španjolskoj komisiji za borbu protiv nasilja jer je objavio uvredljivi tvit

Naime, Al Thani je napisao "Katalonska smeća neće doći ni blizu naslovu prvaka" i optužio je regionalne medije da su objavoljivali laži o Malaginu treneru Michelu.

Povod za taj komentar bio je odgovor jednom tviterašu koji je u šali rekao da bi Malaga trebala pustiti Realu u zadnjem kolu. 

Barca tvrdi da je Al Thani prekršio fair play tom opaskom i tužit će ga i savezu i ligi.

"Barcelona izražava zaprepaštenje sadržajem tvita koji je objavio Malagin predsjednik Abdullah Al Thani, koji krši principe fair playa i etiku sporta. Zato ćemo prijaviti taj slučaj", objavila je Barca.

Michel je s Realom šest puta bio španjolski prvak, a 14 godine je igrao za kraljevski klub. Danas 54-godišnjak, dakako, odbija svaku pomisao da ide 'lagano' na svoj bivši klub.

"To je moj Real, ali i moja Malaga, poštujem vrijednosti koje sam naučio u Madridu, a to je poštivanje natjecanja i žar za pobjedom u svakoj utakmici. I moji me igrači takvoga poznaju", rekao je Michel i dodao:

"Volio bih da sve bude riješeno prije zadnjega kola, da dočekamo prvake radije nego da izbacimo iz utrke moj bivši klub, ali profesionalac sam."

Goal.com/eZd


Reci što misliš!