Sport

A-1 Liga 2016/17

Aramis Naglić: "Cibona nam je danas pokazala kako se igra play-off"

Aramis Naglić:
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Košarkaši Cibone upisali su protiv Zadra poprilično laganu pobjedu u prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja. Treneri i igrače obje momčadi na konferenciji za medije poslije utakmice iznijeli su svoja razmišljanja:

Izjave prenosimo sa službene stranice zagrebačkog kluba

Trener gostiju Aramis Naglić nakon utakmice: 

Cibona nam je danas pokazala kako se igra play-off. Izuzetno respektiram ekipu Cibone jer smatram da imaju karakter, možda najviše u hrvatskoj ligi, od igrača koji su sve prošli u karijeri pa do Mule, mog kolege. To je način na koji se osvajaju trofeji. Mi danas nismo postojali od samog otvaranja utakmice. Cibona je bila bolja u svakom segmentu.”

“Čestitke Ciboni na zasluženoj pobjedi. Očigledno su više željeli ovu pobjedu. Igrali smo katastrofalno prvo poluvrijeme, ne dopustivo za play-off. Drugo poluvrijeme smo se vratili, međutim nije bilo dovoljno da se slomi ovakva ekipa kakva je Cibona. U ključnim momentima nismo bili pravi,” izjavio je Ivan Marinković.

Igrač Cibone Domagoj Bošnjak: 

“Jedna teška utakmica za nas. Dobro smo se spremili. Igrali smo perfektno prvo poluvrijeme, lopta je išla okolo. Zadar je jedna dobra ekipa, pokušali su se vratiti u drugom dijelu, ali uspjeli smo izdržati i zasluženo pobijedili.”

“Čestitam igračima na vrhnskoj utakmici. Bili su maksimalno koncentrirani na sve zadatke koje su imali. Ispunili su većinu toga što smo zacrtali, pogotovo obrambeno. Dobro smo izgledali u prvom poluvremenu, lopta je imala dobar balans što je bilo teško braniti. Apsolutno i zasluženo smo pobijedili Zadar. Radi se o jednoj ozbiljnoj ekipi i mogu biti jako zadovoljan,” izjavio je trener Vukova Damir Mulaomerović.


Reci što misliš!