Sport

Odbojka

Odbojkašice Marine Kaštela stigle do povijesne titule

Odbojkašice Marine Kaštela stigle do povijesne titule
kastela.org

Marina Kaštela pobijedila je u četvrtoj finalnoj utakmici i stigla do treće pobjede kojom su osvojile svoj prvi naslov prvakinja u povijesti kluba

Pobjedom u Zagrebu Marina Kaštela zaključila je prvenstvo kojeg su okrunile prvim trofejem u povijesti. Do pobjede su stigli nakon četiri seta i gotovo dva sata igre u kojem je Marina hvatala zaostatak nakon prvog seta. Zagrepčanke su započele otvoreno i bez kalkuliranja te su povele s 1:0. No, u nastavku igre Marina se sabrala i pokazala da su trenutno najbolja ekipa u ligi. U napetim završnicama seta pokazale su da su konkretnije i zasluženo došle do pobjede. 

"Prvo, veliko vam hvala, vama i navijačima, na podršci tijekom cijele sezone. Četiri godine rada se isplatilo i ostvarili smo veliki uspjeh. Moram reći da su naše cure imale sjajan pristup cijelu sezonu i na treninzima i na utakmicama i to nam se na kraju vratilo. Vrijedi još spomenuti da smo najmlađa ekipa u ligi po osnutku, ostale ekipe imaju dužu tradiciju i rad koji smo postigli je sjajan", rekao je oduševljeni trener Marine Milorad Krunić.

Kaštelanskim odbojkašicama ovo je treći trofej ove sezone nakon Superkupa i Kupa, čime su okrunile svoju sezonu iz snova.

HAOK Mladost - Marina Kaštela 1:3 (25:22, 21:25, 22:25, 23:25)


Reci što misliš!