Sport

Nogomet, Liga prvaka

Ronaldo: Savršena utakmica

Ronaldo: Savršena utakmica
AP Images

"Ronaldo? On sam govori dovoljno za sebe," rekao je kratko Zidane o junaku utakmice pa je dodao kako nije gotovo dok sudac ne odsvira kraj u uzvratu

Cristiano Ronaldo je s tri pogotka srušio Atletico Madrid u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka. Iako je pobjeda od 3:0 prilično uvjerljiva, u Realu još ne žele slaviti plasman u finale natjecanja.

"Bila je ovo savršena utakmica, imamo dobru prednost, ali još ništa nije gotovo. Atletico je jako dobar, ali mi smo više zaslužili pobjedu. U prvenstvu smo imali prilika, ali je Oblak bio savršen. Srećom pa su danas lopte ušle. Ali još uvijek nismo u Cardiffu, čeka nas nova utakmica. Imamo sjajnu prednost, ali nije gotovo", rekao je nakon utakmice Cristiano Ronaldo.

"Odigrali smo iskusno i u obrani i u napadu, pokazali smo da smo najbolji. Najvažnije nam je bilo da kod kuće ne primimo gol. Cristiano je kao i uvijek bio odličan. Sjajan je igrač i uvijek pomaže momčadi kada ga treba", rekao je Karim Benzema.

"Ronaldo? On sam govori dovoljno za sebe". rekao je kratko Zidane o junaku utakmice.

"Dali smo tri gola, nismo primili, ali čeka nas još jedna utakmica i dok sudac ne označi kraj, ne znamo što će se dogoditi. Ponosan sam na sve igrače", dodao je Francuz.


Reci što misliš!