Sport

Nogomet, Primera

Pique: Real će se negdje poskliznuti

Pique: Real će se negdje poskliznuti
Bradley Ormesher/News Syndication/PIXSELL

Barcelona je s 4:1 svladala Villarreal i zadržala prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Messi je zabio dva pogotka, dok su Neymar i Suarez dali po jedan. Za Villarreal je utješni pogodak postigao Bakambu

Ovo je bio odličan poklon Enriqueu koji za dva dana slavi 47. rođendan. 

"Činjenjica da smo postigli četiri pogotka dokazuje kako smo odlično igrači. Villarreal igra odlično cijelu sezonu, a mi smo se sjajno nosili s pritiskom", rekao je trener Barcelone i prokomentirao igru još jednom briljantnog Neymara. 

"On tumači nogomet kao nitko pa čak niti kao Brazilci. Većina njegovih solo prodora su toliko brzi da nemam vremena ih pogledati. Radost ga je gledati. Svaki nogometni navijač bi trebao cijeniti što Neymar radi, a ponekad više liči baletu nego nogometu."

O igri Neymara je poslije utakmice progovorio i Pique koji vjeruje da se Brazilca više kritizira nego što se uživa u njegovoj igri.

"Ono što on radi je magično. Igrači kao Neymar su sjajni za nogomet. Nekad se čini da se njegova magičnost više kritizira nego što se uživa u tome", rekao je španjolski branič koji vjeruje da će se Real negdje poskliznuti. 

"Siguran sam da će Real izgubiti barem jednu utakmicu. U dobroj su dinamici, igraju dobro, ali nikada ne znaš. Mi smo svoj posao napravili."


Reci što misliš!