Sport

HNL 2016/17

Matjaž Kek: Sada tek moramo izdržati i dati sve od sebe!

Matjaž Kek: Sada tek moramo izdržati i dati sve od sebe!
Goran Kovačić/PIXSELL

Rijeka u srijedu čeka gostovanje kod Slaven Belupa, stadionu koji je posljednjih godina bio neosvojiva tvrđava za igrače Matjaža Keka

Vodeća momčad prvenstva je posljednji put u Koprivnici slavila 23. ožujka 2014. godine, a ako žele mirno gostovanje na Maksimiru u posljednjem kolu, potrebna im je pobjeda i protiv Slavena i protiv Cibalije.

"Znamo koja je negativna serija iza nas u Koprivnici, ali ovo je nova utakmica i novi izazov. Cilj i želja je pozitivan rezultat," rekao je Matjaž Kek na konferenciji za medije uoči utakmice pa je nastavio:

"Sve ekipe koje su ovog proljeća igrale protiv Rijeke bile su maksimalno motivirane, ali to je tako kad si prvi. Ali moramo to uzeti kao dio svoje pripreme, jednostavno moraš biti jači od toga, kada nisi jači onda izgleda kao što je izgledalo u Kranjčevićevoj. A kad smo na nivou, s čistom glavom možemo iznijeti utakmicu i kada se malo zatresemo u igri."

"Sada kada je ulog veliki treba istrčati na travnjak i odigrati i dati malo više kada boli, kada peče i ponestaje zraka. To je jedini način da na kraju jednog maratona možeš doći do cilja," zaključio je trener Rijeke.

Susret je najavio i vratar Rijeke Andrej Prskalo. 

"Naš motiv mora biti puno veći od njihovog i vjerujem da ćemo to uspješno odraditi. Lijep osjećaj se javlja kada pomislim da bismo mogli," rekao je Prskalo.

Goal.com/eZd

Rezultati by SofaScore

Reci što misliš!