Sport

Nogomet, Primera

Koke produžio vjernost Atletico Madridu

Koke produžio vjernost Atletico Madridu
atleticodemadrid.com

Koke je u redove Atletico Madrida stigao sa samo 8 godina, a prema novom, sedmogodišnjem ugovoru, u klubu bi trebao dočekati svoj 32. rođendan

Atletico Madrid potvrdio je na svojoj službenoj stranici da će Koke prema novom ugovoru nositi dres Atletico Madrida u narednih sedam godina.

Unatoč činjenici da ga je stari ugovor vezao s klubom još dvije godine, potpisan je znatno duži, a odradi li novi ugovor do kraja, Koke bi u Atletico Madridu trebao ostati do svoje 32. godine. Zanimljiv je to podatak kada se pogleda u prošlost koja otkriva da se španjolski reprezentativac klubu priključio još kao osmogodišnjak.

Atletico je klub mog života i čast mi je biti dio njegove budućnosti”, izjavio je Koke nakon potpisivanja novog ugovora, prenosi Sportarena.

Koke je za prvu momčad debitirao sa 17 godina, a u dosadašnjoj karijeri skupio je 323 utakmice pri čemu je postigao 28 pogodaka, ali i osvojio Primeru, Kup kralja, Europa ligu, Europski superkup i Španjolski superkup. Nema sumnje da će njegova kolekcija postati još bogatija do kraja aktualnog ugovora.


Reci što misliš!