Sport

zbogom rukometu

Ivan Ninčević: Stigao sam do kraja jednog poglavlja. Vrijeme je za druge izazove

Ivan Ninčević: Stigao sam do kraja jednog poglavlja. Vrijeme je za druge izazove
Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što je nedavno obznanio kraj igračke karijere u rodni Zadar vratio se bivši hrvatski rukometni reprezentativac, Ivan Ninčević. Rekao je Ninčević da je to jedva dočekao.

“Stvarno jesam, dosta je bilo. Ovdje je ipak daleko najljepše. Osamnaest godina profesionalnog igranja na visokoj razini uzelo je danak. Ne mogu više izdržati tu odvojenost od obitelji. Zadnje tri godine sam bez njih, tu je troje djece, supruga. Dosta je bilo, bilo je prelijepo ali to bi bilo to od mene”.

Možda neka nemoralna ponuda ipak promijeni njegovu odluku.

“Ha, ha, nema toga, budi uvjereni u to. Stigao sam do kraja jednog poglavlja. Vrijeme je za druge izazove, ja već znam s čim ću se baviti. Otac je već dugo u poslu s nekretninama, sada mu se i ja priključujem”.

Karijera, duga i bogata vrijednim ostvarenjima.

“Presretan, imao sam lijepu i uspješnu karijeru kako na klupskom tako i na reprezentativnom planu. Ozljede su me također zaobilazile, sve u svemu, jako sam zadovoljan. Četiri medalje s reprezentacijom na velikim natjecanjima ipak su kruna moje karijere”.

Unatoč prestanku karijere i dalje će biti uz “kauboje”.

“Definitivno, u meni će uvijek imati najvećeg navijača. Veselim se EP-u Hrvatskoj, šteta što se jedna skupina neće igrati u Zadru ali bez obzira na to, na sve utakmice naše reprezentacije ću ići. Igramo kući, imamo odličnu reprezentaciju i idemo po novo odličje”, kazao je Ivan za Sport023.


Reci što misliš!