Sport

nogomet, 3. HNL jug

Veliki nogometni vikend u Biogradu: Danas HNK Primorac dočekuje Hajduk II, sutra igraju pioniri i kadeti

Veliki nogometni vikend u Biogradu: Danas HNK Primorac dočekuje Hajduk II, sutra igraju pioniri i kadeti
Gordana Šarić

Na Gradskom stadionu Kazimir i Silvio u subotu i nedjelju odigravaju se važne utakmice i tu će se, po svemu sudeći cijeli ovaj vikend odvijati prava nogometna fešta.

Naime domaćoj nogometnoj momčadi u 33. kolu u goste dolazi prvak Treće HNL jug za ovu sezonu, ujedno i budući drugoligaš, Hajduk II. Susret Primorca s Hajdukom II odigrat će se danas s početkom u 17 sati.

Hoće li Primorac pobijediti splitske „bile“ ostaje za vidjeti, no ne sumnjamo da će domaćini dati sve od sebe kako bi na najbolji mogući način ovu sezonu priveli kraju. Tim više što iza sebe imaju dvije pobjede, jednu gostujuću protiv Orkana i posljednju uvjerljivu nad Kamenom, gdje je njihovu mrežu zatreslo ukupno sedam Primorčevih zgoditaka.

Naravno, sve ovo vrijedi uz svesrdnu i kvalitetnu podršku navijača, te se u ovom važnom dvoboju očekuje i podrazumijeva njihov dolazak u što većem broju.
Ali to još nije sve.

U nedjelju će biti jedinstvene prilike da vidimo rezultate biogradske škole nogometa. Primorčevi pioniri i kadeti susrest će se s mladim Hajdukovcima kroz dvije utakmice 29. kola, jedna je s početkom u 19 sati, dok druga počinje u 20.30 sati.

Do nedavno je bilo nemoguće igrati u kasnijim terminima, ali sada  tj. postavljanjem novih reflektora biogradski stadion ima sve moguće uvjete i za takvu igru. Većini Primorčevih igrača mlađeg uzrasta bit će ovo prvi nastup u večernjem terminu, pod svjetlima reflektora, a k tome još i protiv jednog velikog protivnika i favorita.

Uz sjajno novo iskustvo mladim igračima, bit će ovo ujedno i svojevrsna promocija biogradske škole nogometa. Roditelji, treneri, igrači, prijatelji klubova i navijači, svakako vrijedi u nedjelju doći i pogledati kako ide biogradskom i splitskom nogometnom pomlatku.


Reci što misliš!